NL
Tickets

De impact van AI op B2B - Een diepgaand gesprek met Douglas Voeten

In de snel evoluerende wereld van digitale marketing en B2B-dienstverlening speelt artificial intelligence (AI) een steeds grotere rol. Als voorproefje op het evenement "The Digital Future of B2B", hebben we een fascinerend gesprek gehad met Douglas Voeten, een ervaren marketingprofessional en een AI-enthousiasteling. Zijn breakout-sessie belooft niet alleen inzicht te bieden in de nieuwste technologische trends, maar ook praktische tips om AI te benutten en van deze opkomende mogelijkheden te profiteren.


Achtergrond van Douglas Voeten

Douglas Voeten heeft een indrukwekkende carrière in de marketingwereld opgebouwd. Met 15 jaar ervaring begon hij bij ING, waar hij verschillende functies bekleedde, voornamelijk gericht op sales en marketing. Tijdens zijn zesjarige verblijf in de online afdeling van ING, deed hij waardevolle kennis op over het toepassen van persuasieve technieken. Zijn volgende halte was Veronica Magazine, waar hij verantwoordelijk was voor marketing en de groei van de app. Douglas is op dit moment verantwoordelijk voor het Marketing en E-commerce team van Atradius Collections, een bedrijf dat zich richt op creditmanagement. Daarnaast is hij oprichter van Perfect Dubs, een AI startup die reclames perfect nasynchroniseerd door de mond van de acteurs te vervangen met behulp van Artificial Intelligence.

Een rode draad in Douglas' carrière is zijn constante zoektocht naar vernieuwing en technologische vooruitgang. Bij ING speelde hij een rol in de pioniersfase van mobiele campagnes en experimenteerde hij met nieuwe fotografieconcepten. Bij Veronica Magazine introduceerde hij het uitzenden van de uitreiking van de Oscars via de mobile app. Deze drang naar vernieuwing bracht hem uiteindelijk tot de wereld van AI, met als resultaat het oprichten van een startup - Perfect Dubs - die reclames perfect nasynchroniseert door de mond van de acteurs te vervangen met behulp van Artificial Intelligence.

Wat drijft Douglas Voeten?

De vraag die bij velen opkomt, is: wat drijft iemand als Douglas om voortdurend te streven naar vernieuwing en technologische vooruitgang? Zijn drijfveer is duidelijk: hij gelooft in het feit dat een voorsprong hebben op anderen, met name op het gebied van technologie, de sleutel is tot onderscheiding en zakelijk succes. Deze onderscheiding vertaalt zich in verbeterde resultaten, zelfs als deze niet altijd direct meetbaar zijn.

Technologische trends in marketing en B2B

Als het gaat om technologische trends in marketing, is Douglas Voeten van mening dat AI, en met name ChatGPT, steeds meer in de schijnwerpers staat. Het is echter slechts het topje van de ijsberg. Er liggen binnen AI nog tal van onontdekte mogelijkheden die de potentie hebben om grote impact te maken op de sector. Een trend die eruit springt, is de evolutie van generatieve AI in de productie van video- en beeldmateriaal.

Wat Douglas vooral benadrukt, is de democratiserende kracht van generatieve AI. Waar voorheen geavanceerde technologieën voornamelijk voorbehouden waren aan grote bedrijven, krijgen nu ook kleinere ondernemingen en het MKB toegang tot deze tools. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor marketeers om creatieve campagnes te ontwikkelen zonder de enorme budgetten die voorheen nodig waren.

"AI is niet alleen de toekomst, het is het heden. Wie nu de mogelijkheden begrijpt en benut, heeft een voorsprong ten opzichte van de late majority." 

Wat kunnen deelnemers verwachten?

Tijdens zijn breakout-sessie op het "The Digital Future of B2B"-evenement, zal Douglas Voeten deelnemers voorzien van praktische inzichten en direct toepasbare tools aanreiken. Hij introduceert bijvoorbeeld Luma.ai, een op Neural Radiance Fields gebaseerde tool waarmee 3D-visualisaties van omgevingen en objecten gecreëerd kunnen worden vanuit videobeelden. Dit stelt marketeers in staat om indrukwekkende visuele content te vervaardigen zonder de noodzaak van kostbare apparatuur of uitgebreide productietrajecten.

Douglas gaat verder dan alleen het tonen van de mogelijkheden; hij begeleidt deelnemers in het daadwerkelijk toepassen van deze technologieën. Hij deelt zijn expertise over het benutten van AI voor het creëren van beeldmateriaal, een aanpak die toegankelijk is voor een breed scala aan bedrijven.

De unieke waarde van deze sessie

Wat deze sessie zo bijzonder maakt ten opzichte van andere AI-evenementen, is Douglas' uitgebreide ervaring in zowel marketing als AI. Hij gaat verder dan alleen theoretische inzichten; hij deelt concrete toepassingen en tools die je direct kunt toepassen. Dit is een unieke gelegenheid om te leren van een expert die zich bevindt op het kruispunt van marketing en AI-innovatie.

Een oproep tot actie

Douglas Voeten onderstreept het belang van innoveren en continu leren. De ontwikkelingen binnen AI gaan razendsnel en blijven zich verbeteren. Wie zich nu verdiept, heeft later een stap voor op de rest. Vergelijk het met het leren van een taal, als je de basisbeginselen van een taal beheerst is het makkelijker om de taal te leren. vandaag is het perfecte moment om op de trein van AI-innovatie te stappen en jezelf te onderscheiden. En doe je het niet vandaag, doe het dan op 9 december (de dag na het event)

De digitale toekomst van B2B

Douglas Voeten belooft een boeiende sessie waarin hij de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen AI deelt en laat zien hoe deze toegepast kunnen worden in de B2B-wereld. Zijn enthousiasme en praktische tips maken deze sessie een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de digitale toekomst van B2B. Na deze sessie zullen deelnemers niet alleen op de hoogte zijn van de nieuwste trends, maar ze zullen ook concrete stappen kunnen zetten om deze technologieën te omarmen en te benutten.

Mis deze kans niet om te leren van een echte AI-enthousiasteling en marketeer met jarenlange ervaring. Schrijf je in voor het "The Digital Future of B2B"-evenement en zorg ervoor dat je Douglas Voeten's breakout-sessie niet mist. De digitale toekomst van B2B wacht op je en het begint hier!

Dit gesprek met Douglas Voeten geeft slechts een glimp van wat je kunt verwachten op het evenement "Digital Future of B2B: Discover the Impact of AI." Als je meer wilt weten over de fascinerende wereld van AI en hoe het de toekomst van de B2B kan vormgeven, zorg er dan voor dat je dit evenement niet mist. Het belooft een inspirerende dag te worden vol inzichten en innovatie. Koop nu je tickets (OP = OP) en bereid je voor om de toekomst van AI te ontdekken! 

Tickets

Picture of Dangelo Rietbergen
Dangelo Rietbergen

HubSpot Marketeer