[DFB2B] Blogs

De kracht van kleine stappen. Door AI haal jij het maximale uit je bedrijf. Maar hoe? Remy geeft antwoord.

Geschreven door Dangelo Rietbergen | Sep 28, 2023 7:22:37 AM

Wat dreef Remy Gieling zich te specialiseren in Kunstmatige Intelligentie?

Remy begon zijn reis naar expertise in AI en technologie tijdens een congres in 2018 in Silicon Valley. Hier sprak hij met verschillende invloedrijke personen, waaronder Ed Catmull en Aaron Levie, en raakte hij geïnspireerd door de mogelijkheden die AI te bieden heeft. In Nederland was er destijds nog weinig aandacht voor AI, maar Remy besloot dit te veranderen. Hij interviewde experts en verzamelde hun inzichten in een boek. Wat hem inspireerde en dreef, was het besef dat de impact van AI vergelijkbaar zou kunnen zijn met de uitvinding van vuur of elektriciteit. 

Ondanks dat experts aangeven dat AI zo een bijzondere uitvinding is, zijn er nog een aantal misvattingen over AI ontstaan. Een van de meest voorkomende is dat AI een bedrijf is. In werkelijkheid is AI eerder een paraplu term die verwijst naar duizenden verschillende technologieën. Remy benadrukt dat AI een continuüm is van ontwikkelingen, en het is belangrijk om de diversiteit van deze technologieën te begrijpen. Een van de valkuilen die bedrijven vaak tegenkomen bij het implementeren van AI is de neiging om alle nieuwe tools uit te proberen zonder duidelijk doel. Remy adviseert bedrijven om AI te beschouwen als een middel om specifieke problemen op te lossen, in plaats van als een doel op zich. Hij benadrukt ook het belang van groot dromen en beginnen met kleine stappen om AI-effectief te integreren in zakelijke strategieën.

Als het gaat om de toekomst van AI, kijkt Remy vooral uit naar de voortdurende groei en verfijning van generatieve AI. Dit kan de manier waarop we informatie creëren en delen ingrijpend veranderen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Keynote: AI Trends                     en fundamentals

Ben je gefascineerd door kunstmatige intelligentie en wil je meer weten over de impact ervan op de B2B-sector? Dan mag je de keynote van Remy Gieling niet missen. 

Tijdens zijn presentatie zal Remy de meest urgente vragen over AI behandelen en de nieuwste trends en ontwikkelingen delen. Hij belooft de complexiteit van AI in begrijpelijke taal te ontrafelen, zodat de deelnemers een helder en concreet inzicht krijgen in de mogelijkheden en beperkingen van deze technologie.

Remy benadrukt ook dat hij verder zal gaan dan de bekende toepassingen zoals ChatGPT en zal onthullen hoe generatieve AI nieuwe mogelijkheden biedt voor het creëren van informatie en het oplossen van complexe problemen, die een directe impact kunnen hebben op je bedrijfsvoering.

Mis deze kans niet om van Remy te leren hoe je AI kunt toepassen om je bedrijf te transformeren en je strategieën te optimaliseren!

Breakout sessie: AI for high business impact

Naast zijn keynote zal Remy Gieling ook een breakout sessie verzorgen, waarin hij dieper ingaat op de impact van AI op jouw bedrijf. In deze sessie zullen belangrijke vragen worden beantwoord, zoals: Hoe kun je de mogelijkheden van AI en robotisering benutten om op korte termijn de grootst mogelijke impact op je bedrijfsvoering te realiseren? En hoe kun je bepalen welke projecten de hoogste prioriteit verdienen? 

Tijdens deze interactieve sessie zal Remy Gieling je meenemen op een reis vol inzichten, waarbij je leert hoe je AI kunt benutten om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Mis deze kans niet om je kennis te verdiepen en je bedrijf te transformeren met de hulp van AI!

Waardevolle boodschap van Remy Gieling

Ter afsluiting deelt Remy een waardevolle boodschap voor iedereen die zijn keynote en breakout-sessie gaan bijwonen: "Droom groots en begin klein." Hij moedigt iedereen aan om de potentie van AI te omarmen, maar met geduld en een duidelijke strategie.

Dit gesprek met Remy Gieling geeft slechts een glimp van wat je kunt verwachten op het evenement "Digital Future of B2B: Discover the Impact of AI." Als je meer wilt weten over de fascinerende wereld van AI en hoe het de toekomst van de B2B kan vormgeven, zorg er dan voor dat je dit evenement niet mist. Het belooft een inspirerende dag te worden vol inzichten en innovatie. Koop nu je tickets (OP = OP) en bereid je voor om de toekomst van AI te ontdekken!